بهترین گوشی موبایل
  1. سامسونگ گلکسی S10 پلاس Samsung Galaxy S10 plus
    قیمت در امازون 149.99دلار
  2. سامسونگ گلکسی S10 Samsung Galaxy S10
    قیمت در امازون 499.77 دلار
  3. سامسونگ گلکسی S10 5G Samsung Galaxy S10 5G
    قیمت در امازون 7.85 دلار
  4. سامسونگ گلکسی S9 پلاس Samsung Galaxy S9 Plus
    قیمت در امازون 450.00 دلار
  5. سامسونگ گلکسی S9
    قیمت در امازون 499.77 دلار
  6. سامسونگ گلکسی نوت 8 Samsung Galaxy Note 8
    قیمت در آمازون 398.00 دلار
  7. هووایی میت 20 پرو Huawei Mate 20 Pro
    قیمت در آمازون 281.97 دلار
  8. ال جی G7 thin Q G7 ThinQ LG
    قیمت در آمازون 398.91 دلار
  9. ال جی V40 ThinQ LG v40 ThinQ
    قیمت در آمازون 399.99 دلار
  10. سامسونگ گلکسی S10e Samsung Galaxy S10e
    قیمت در آمازون 125.77 دلار
  11. سامسونگ گلکسی اس 8 Samsung Galaxy S8
    قیمت در آمازون 299.00 دلار
  12. هووایی میت 20 ایکس Huawei Mate 20X
    قیمت در آمازون 281.97 دلار
  13. شیومی می 8 اکسپلورر Xiaomi Mi 8 Explorer
    قیمت در آمازون 20.00 دلار
  14. شیومی می 8 Xiaomi Mi 8
    قیمت در آمازون 224.99 دلار
  15. ال جی G6 پلاس LG G6 Plus
    قیمت در آمازون 289.99 دلار
  16. ال جی V35 ThinQ LG V35 ThinQ
    قیمت در آمازون 399.99 دلار
  17. سامسونگ گلکسی نوت 9 Samsung Galaxy Note9
    قیمت در آمازون 599.99 دلار
  18. اچ تی سی U12+ HTC U12+
    قیمت در آمازون 589.45 دلار
  19. گوگل پیکسل 3 xl Google Pixel 3 XL
    قیمت در آمازون 334.36 دلار
  20. هووایی P20 pro Huawei P20 Pro
    قیمت در آمازون 223.47 دلا

چگونه بهترین تلفن هوشمند را انتخاب کنیم؟

شما انتخاب زیادی برای انتخاب دستگاه تلفن هوشمند دارید. از تلفن هوشمندی که ارزش آن کمتر از 5 دلار است مانند تلفن Freedom 251 که در بازار هند موجود است تا تلفن هوشمندی که پرچم دار بازار است مانند آیفون ایکس یا گلگسی S9 پلاس
(iPhone X or the Galaxy S9 Plus). آیا شما به دنبال گوشی هستید که دستیار شخصی شما باشد و یا تنها وسیله سرگرمی و یا کیف پول شما باشد. شما باید گوشی انتخاب کنید که مطمئن باشید صفحه نمایش گوشی با افتادن از دست شما آسیب نبیند و یا مطمئمن باشید که در زمانی که به آن نیاز دارید شارژ باتری آن خاموش نشود. در اینجا می‌توانید برخی از نکات مهم در مورد انتخاب تلفن هوشمند را مشاهده کنید.

طراحی و ساخت گوشی

از آنجایی که احتمالا گوشی شما همواره در جیب شما و یا کنار شماست، از این رو با هرگامی که برمی‌دارید (بویژه اگر از نرم افزارهای تناسب اندام استفاده می‌کنید) اندازه گوشی هوشمند باید برای شما مناسب باشد. برخی افراد فبلت (phablet) را ترجیح می‌دهند و برخی دیگر تلفن های همراه هوشمند را ترجیح می‌دهند، ولی همه افراد ترجیح می‌دهند تلفنی را انتخاب کنند که اندازه صفحه نمایش بیش از 75٪ بدنه گوشی باشد و قاب ظریفتری داشته باشد. مهمترین انواع تکنولوژی صفحه نمایش LCD و OLED / AMOLED, است و هر دو دارای مزایا و معایبی هستند.

LCD ( Liquid Crystal Displays)

صفحه نمایش ال سی دی میزان نوری را که از سطح کریستال مایع می‌گذرد را تنظیم می‌کند، ولی صفحه نمایش‌های OLED/AMOLED (Organic Light Emitting Diode displays / Active-Matrix Light Emitting Diode displays)
صفحه نمایش های OLED/ AMOLED نور را به طور مستقیم منتشر می‌کنند.

مزایای صفحه نمایش LCD:

  • ظریف و سبک.
  • لرزش نور کم.
  • تولید ارزان.
  • زمان پاسخ ( رسپانس) سریع.
  • نسبت کانتراست بالا.
  • میزان انرژی کارامد و باصرفه.

معایب صفحه نمایش LCD:

  • کیفیت تصویر پایین در برابر نور مستقیم خورشید.
  • از دست دادن کنتراست در محیط های با درجه حرارت بالا.
  • زاویه دید محدود.
  • طول عمر محدود ( که به دلیل استفاده از مواد ارگانیک است).
  • مملو از رنگ های اشباع شده.

به جز تکنولوژی به کار رفته در صفحه نمایش، رزولوشن و تراکم پیکسلی برای انتخاب تلفن هوشمند بسیار مهم است. تراکم پیکسلی صفحه نمایش گوشی های هوشمند با پیکسل در هر اینچ (PPI) اندازه گیری می‌شود و با استفاده از رزولوشن و اندازه صفحه نمایش محاسبه می شود. زمانی که رزولوشن های دو دستگاه مشابه باشد ،دستگاه هایی با صفحه نمایش بزرگ دارای تراکم پیکسل پایین‌تری نسبت به دستگاه های با صفحه نمایش کوچک است. معمولا یک دستگاه با تراکم پیکسلی 300 (PPI) تصاویر بسیار شفاف و خوبی را نشان میدهد. فناوریLCD اختصاصی اپل که برای اولین بار در سال 2012 بر روی آیفون 4 با عنوان Retina ارائه شد؛ صفحات تراکم پیکسلی حداقل 300(PPI) داشت که باعث می شود پیکسل ها در فاصله نرمال مشاهده شوند ( 10-12 اینچ چشم ها ).
موادی که به کار می‌رود بسیار متنوع است از پلاستیک که ارزان ترین ماده است تا فلز ( انواع آلومینیوم یا الیاژ منیزم ) یا شیشه.
پلاستیک، معمولا پلی کربنات، مقاومت گرمایی و شوک بسیار خوبی دارد. همه نوستالژیک های فن‌آوری، گوشی نوکیا 5110 را به خاطر دارند که حجم زیادی از این دستگاه ها در سال 1998 روانه بازار شد و بسیاری از مردم هنوز آن را به عنوان یکی از دستگاه های پرطرفدار به رسمیت می‌شناسند.
فلز که معمولا از آلیاژ الومینیم است و به طور گسترده در دستگاه ها به کار می‌رود، چرا که تولید کننده می‌تواند به کمک آن یک وسیله سبک، ظریف و مقاوم تولید کند. فلز همچنین برای پراکنده کردن گرما مناسبت تر است بنابراین امکان استفاده از SoCs قوی تر است. هر چند بر خلاف دستگاه با روکش پلاستیک یا شیشه ،دستگاه با روکش فلزی نیازمند آنتن خارجی است.
شیشه احتمالا بهترین گزینه برای افرادی است که نگران خراش بر روی دستگاه هستند و شیشه یکی از مقاومترین مواد است. از نظر هدایت کنندگی ، شیشه بین پلی کربنات پلاستیک و آلومینیم است. شیشه گاهی برای پنل پشت استفاده می‌شود.
مشکل bendgate (خم شدن دستگاه در جیب) که شرکت اپل را مجبور به بازگرداندن گوشی های آیفون 6 از مغازه ها کرد، باعث شد که به اهمیت مواد مورد استفاده در دستگاه ها توجه بیشتری شود. بلافاصله بعد از مشکل bandgate شرکت اپل آلیاژ آلومینیم مورد استفاده در آیفون ها و آیپدها را ارتقا داد و آنها را به سری 7000 تغییر داد. سری 7000 ترکیبی از آلومینیم با روی است که به خاطر نسبت قدرت به وزن و دوام بالا در ساخت هواپیما نیز به کار می رود. همچنین شرکت HTC و Huawei برای بسیاری از خط های تولید خود از طرح های آلومینیمی استفاده می‌کنند. بیشتر تولید کنندگان مواد را ترکیب می‌کنند و گاهی اوقات از ترکیب آنها با چرم (LG G4)، نایلون بالستیک Moto Droid Turbo یا سایر مواد استفاده می کنند.

باتری گوشی

یکی از نیازهای متداول کاربران عمر باتری طولانی است. در زمان انتخاب تلفن هوشمند ، قدرت باتری شاخص مهمی محسوب می‌شود. اما این امر به تنهایی تضمین نمی‌کند که تلفن هوشمند شما با یک بار شارژ کردن به مدت طولانی شارژ داشته باشد. در حال حاضر یکی از تلفن های با بهترین قدرت باتری Gionee M2017 است که یک باتری غیرقابل تعویض 7000 میلی آمپر ساعت دارد. هر چند صفحه نمایش 5.7 اینچ AMOLED این گوشی نیاز به قدرت زیادی دارد، بنابراین هیچ تضمینی وجود ندارد که با استفاده از آن، طول عمر بیشتری نسبت به یک گوشی هوشمند با صفحه نمایش کوچکتر و قدرت باتری، کمتر داشته باشد.
رکورد فعلی برای بیشتر طول عمر باتری مربوط به Energizer’s Power Max P16K Pro (16000mAh) است. برای این که مطمئن شوید که در هنگام نیاز باتری گوشی شما تمام نخواهد شد، ویژگی های زیر را بررسی کنید:
1- طول عمر باتری( زمان مکالمه) : مدتی زمانی که شما می‌توانید به گوشی هوشمند خود با یکبار شارژ شدن صحبت کنید.
2- طول عمر باتری (در حالت Standby) : مدت زمانی که تلفن هوشمند با یکبار شارژ و در حالت استندبای دوام دارد و روشن می‌ماند.
شرایطی که برای این آزمایش ها در نظر گرفته می‌شود از تولیدکننده ای تا تولید کننده دیگر متفاوت است از این رو، این موارد شاخص های قابل اعتمادی نیستند. طول عمر باتری (در زمان مکالمه و حالت استندبای) و نیز ویژگی های دیگر (اندازه صفحه نمایش و سرعت ساعت) و نیز عادت های کاربر (معمولا از چند نرم افزار استفاده می‌کند، و چه مدت زمانی را صرف دیدن فایل ویدئو می‌کند) همه مواردی هستند که برای انتخاب تلفن هوشمند دارای اهمیت است. موارد دیگر که باید مراقب باشید عبارتند از:
شارژ سریع: تکنولوژی که توسط شرکت امریکایی کوالکام( Qualcomm ) توسعه یافته است که سرعت شارژ را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد و موجب شارژ باتری گوشی هوشمند به مدت 30 دقیقه در 80٪ می شود.
شارژ بیسیم، با استفاده از یک پایه شارژ انجام می‌گیرد.
باتری قابل تعویض: باتری ها خیلی سریع فرسوده می‌شوند. اگر می خواهید گوشی خود را برای مدت طولانی نگه دارید، مهم است که بتوانید باتری را تعویض کنید.
همچنین گزینه‌های زیادی وجود دارد تا اطمینان حاصل کنید که این همراهان گران قیمت شما همیشه”بیدار” بمانند ، همچنین پاور بانک های قابل حمل در تمام اشکال و اندازه ها وارد بازار شده اند که بسیار مقرون به صرفه هستند.

پردازشگر گوشی (CPU گوشی)

پردازنده، برای هر وسیله عامل حیاتی است. پردازشگر تعیین خواهد کرد که چگونه برنامه ها و بازی ها بر روی گوشی هوشمند شما اجرا شود، و اینکه شما باچه سرعتی از یک برنامه به برنامه دیگر بروید و بسیاری کارهای دیگر می توانید در همان زمان در تلفن خود انجام دهید. انقلاب بزرگ در پردازشگر ها در تعداد هسته ها و سرعت ساعت بوجود آمد. هر چند فن اوری های اخیر باعث بهبود عملکرد پردازنده با استفاده از هسته های سرعت در سرعت های مختلف شده است. تکنولوژی شناخته شده big.little (بزرگ کوچک)
که توسط ARM توسعه یافت، استفاده از هسته های ساعت در سرعت پایین را امکان پذیر کرد این فناوری مزایای زیادی دارد مانند کارایی زیاد، بویژه برای کارهایی که نیازمند قدرت پردازش زیاد نیست. هسته بزرگ (big) در کارهای پیچیده استفاده می‌شود. زمانی تمام هسته ها، همان زمان مورد استفاده قرار می گیرند – در مورد چند پردازش ناهمگن (HMP) – وظایف بک گراند که توسط هسته های کوچک(little) انجام می شود و وظایف با اولویت بیشتر که توسط هسته های بزرگ انجام می شود.

دوربین گوشی

ارزیابی دوربین گوشی هوشمند یک موضوع پیچیده است. اکثر کاربران ،عملکرد دوربین را با تعداد مگا پیکسل ها قضاوت می کنند، اما برای گرفتن عکس های خوب به مواردی بیش از ان نیاز است. به طور کلی دستگاه های لومیا و سونی رکورد دار دوربین های گوشی های هوشمند با بیشترین تعداد مگاپیکسل را با دستگاه نوکیا Nokia PureView (که در سال 2012 روانه بازار کرد) شدند و این دو دستگاه در موقعیت بالا از لحاظ دوربین قرار گرفتند: دوربین 41 مگاپیکسل با اپتیک کارل زایس (Carl Zeiss) و فلش زنون (xenon flash).
در سال های اخیر، تولید کنندگان بر روی ارتقا لنزها متمرکز شده اند. دوربین های دو لنز می توانند تصویربا کیفیت بهتر را در شرایط کم نور وبا زوم بهتر را با استفاده از دو لنز با فاصله کانونی مختلف ارائه کنند. شرکت هواویی با گوشی P9 flagship ، که دارای 2 دوربین 12 مگا پیکسلی، یکی از دوربین ها برای عکس رنگی ودیگری برای عکس سیاه و سفید بود، گامی بزرگ برداشت. دوربین سیاه و سفید عکس هایی با جزئیات کانتراست بالا می‌گیرد در حالی که سنسور رنگی، رنگ‌ها را به خوبی نمایش می‌دهد. با ترکیب تصاویر گرفته شده توسط این دو دوربین کیفیت عکس ارتقا می یابد. احتمالات بی پایان است و ما احتمالا پیشرفت های زیادی را با انقلاب وسایل VR و نرم افزار ها مشاهده خواهیم کرد.
از زمانی که واژه سلفی (Selfie ) در سال 2013 وارد آکسفورد دیکشنری شد مردم متوجه شدند که اوضاع به همین روال باقی نخواهد ماند و تلفن های هوشمند با دوربین های جلو وارد بازار شد. در حال حاضر تلفن هوشمند Sony Xperia XZ1 و Vivo V5 Plus در رتبه بالا دوربین های سلفی قرار دارد.

سیستم عامل گوشی

سیستم عامل اندروید و iOS هر دو 93 و 85 درصد بازار جهانی را در دست گرفته اند درحالی که ویندوز تنها 2.41 درصد بازار را پوشش میدهد (منبع: netmarketshare.com). اندروید کشش زیادی در جذب بازار دارد بویژه از طریق برنامه اندروید وان. انتخاب سیستم عامل به عوامل زیادی دارد از جمله اینکه شما از چه وسایل دیگری استفاده می‌کنید چون همگام سازی اطلاعات از دستگاه ها با سیستم عامل مشابه آسان تر است.
اندروید اپن سورس است و سیستم عامل های زیادی بر اساس اندرود ایجاد شده اند مانند CyanogenMod.
بسیاری از تولیدکنندگان تلفن هوشمند که وسایل بر پایه اندروید تولید می‌کنند ویژگی هایی را به آن اضافه می‌کنند. اگر شما به دنبال اندروید هستید انتخاب زیادی برای دستگاه ها با این سیستم عامل دارید.
سیستم عامل iOS یک سیستم بسته است و منحصر به دستگاه های اپل است. این ویژگی به اپل کمک خواهد کرد که کنترل بهتری بر روی سیستم عامل های خود داشته باشد و هر ساله سیستم عامل iOS خود را برای کاربران به طور مستقیم بروزرسانی می‌کند. بروزرسانی دستگاه های اندروید سرعت پایین‌تری دارد به جز وسایل گوگل که از نسخه اصل اندروید استفاده می‌کند مانند گوگل پیکسل (Google Pixel) و یا اخیرا سری نکسوس (Nexsu series).