سامسونگ گلکسی S25 و S25+

گوشی سامسونگ گلکسی S25+ در تاریخ چهارشنبه 3 بهمن 1403 معرفی گردید.

انتخاب و خرید S25+ به راحتی نیست. باید آگاهانه مدل میانه را انتخاب کنید، نسخه‌ای که تبدیل به Ultra نشده و به یک سامسونگ S25 بزرگتر تبدیل شده است. دلیل اصلی خرید مدل پلاس نسبت به مدل ساده، چیپ Snapdragon 8 Elite هست.

قیمت

256GB 12GB RAMآمازون998.50 دلار
512GB 12GB RAMآمازون1019.99 دلار

جدول مشخصات

تکنولوژی شبکهGSM – CDMA – HSPA – EVDO – LTE – 5G
ابعاد (میلیمتر)158.4×75.8×7.3
وزن (گرم)190
جنس بدنه:
قاب جلوشیشه (Gorilla Glass Victus 2)
قاب پشتشیشه (Gorilla Glass Victus 2)
فریمآلومینیوم
تعداد سیم کارت2
نوع سیم کارتNano-SIM
رتبه IP68
نوع صفحه نمایشDynamic LTPO AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 2600 nits (peak)
اندازه صفحه نمایش6.7inches, 110.2cm2 (~91.8% screen-to-body ratio)
رزولوشن صفحه نمایش1440×3120 pixels, 19.5:9 ratio (~513 ppi density)
محافظ صفحه نمایشCorning Gorilla Glass Victus 2
سیستم عاملAndroid 15, up to 7 major Android upgrades, One UI 7
تراشه (چیپست)Qualcomm SM8750-AB Snapdragon 8 Elite (3 nm)
پردازندهOcta-core (2×4.47 GHz Oryon V2 Phoenix L + 6×3.53 GHz Oryon V2 Phoenix M)
پردازنده گرافیکیAdreno 830
شکاف کارت حافظهندارد
حافظه – رم256GB 12GB RAM
حافظه – رم512GB 12GB RAM
دوربین اصلی50 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.56″, 1.0µm, dual pixel PDAF, OIS
10 MP, f/2.4, 67mm (telephoto), 1/3.94″, 1.0µm, PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/2.55″ 1.4µm, Super Steady video
ویژگی‌های دوربین اصلیBest Face, LED flash, auto-HDR, panorama
فیلمبرداری دوربین اصلی8K@24/30fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps, 10-bit HDR, HDR10+, stereo sound rec., gyro-EIS
دوربین سلفی12 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3.2″, 1.12µm, dual pixel PDAF
ویژگی‌های دوربین سلفیHDR, HDR10+
فیلمبرداری دوربین سلفی4K@30/60fps, 1080p@30fps
بلندگوYes, with stereo speakers
جک 3٫5 میلیمتریندارد
وای فایWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7, tri-band, Wi-Fi Direct
بلوتوث5.4, A2DP, LE
موقعیت یابGPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
NFCدارد
اینفراردندارد
رادیوندارد
USBUSB Type-C 3.2, DisplayPort 1.2, OTG
حسگرها:
اثر انگشت (Finger Print)دارد
تشخیص چهره (Face ID)ندارد
شتاب سنج (Accelerometer)دارد
ژیروسکوپ (Gyro)دارد
مجاورت (Proximity)دارد
قطب نما (Compass)دارد
فشار سنج (Barometer)دارد
فرا پهن باند (UWB)ندارد
طیف رنگ (Color Spectrum)ندارد
باتریLi-Ion 4900 mAh
شارژر بی سیمدارد
بنچمارک ها:AnTuTu: 2133477 (v10)
GeekBench: 9669 (v6)
3DMark: 6601 (Wild Life Extreme)

تصاویر و ویدئو

معرفی

دلیل اصلی خرید مدل پلاس نسبت به مدل ساده، چیپ Snapdragon 8 Elite هست.

این چیپست نسخه‌ای اورکلاک شده مخصوص “برای گلکسی” است و در واقع تنها ارتقاء قابل توجه از زمان گلکسی S24+ به حساب می‌آید. این چیپست اجازه می‌دهد که بیش از 30% افزایش عملکرد در تمامی بخش‌ها داشته باشیم، همچنین از اتصال Wi-Fi 7 و پشتیبانی از Bluetooth 5.4 نیز برخوردار است.

بقیه ویژگی‌های سامسونگ S25+ مشابه گلکسی S24+ است، از جمله طراحی شیشه‌ای با بدنه آلومینیومی و استاندارد IP68. همچنین نمایشگر 6.7 اینچی Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن 1440p و نرخ رفرش داینامیک 120 هرتز را دارد.

تمامی چهار دوربین آن مشابه گلکسی S24+ هستند: دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، دوربین تله‌فوتو 10 مگاپیکسلی با بزرگنمایی 3 برابر، دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی در پشت و همچنین دوربین سلفی 12 مگاپیکسلی در جلو.

در بخش باتری و شارژ، به‌روزرسانی جزئی صورت گرفته است. ظرفیت باتری همچنان ۴,۹۰۰ میلی‌آمپر ساعت است و نرخ‌های شارژ تغییر نکرده‌اند: شارژ سیمی ۴۵ وات و شارژ بی‌سیم ۱۵ وات، همچنین گزینه شارژ معکوس بی‌سیم ۴.۵ وات. قابلیت‌های شارژ بی‌سیم به نسخه Qi2.1 ارتقاء یافته‌اند.

ویژگی‌های نرم‌افزاری جدید زیادی وجود دارد، از جمله قابلیت‌های هوش مصنوعی، که به لطف One UI 7 و اندروید ۱۵ در دسترس هستند. اما این ویژگی‌ها احتمالاً به سری گلکسی S24 هم خواهند رسید.

ما فکر می‌کنیم قدرتمندترین چیپ بازار، شانس رقابتی بسیار بیشتری به گلکسی S25+ نسبت به همیشه خواهد داد. این دستگاه یک پرچمدار متعادل‌تر است با صفحه نمایش ممتاز و دوربین‌های عالی. همچنین اندازه آن به بزرگی Ultra نیست و ویژگی‌های بیشتری نسبت به گلکسی S25 کوچک‌تر دارد. اما ما امیدوار بودیم که امسال شاهد بهبود دوام و حداقل دوربین اولتراواید بهتری باشیم، مسائلی که متاسفانه باز هم به سال آینده منتقل شدند.

باز کردن جعبه

گلکسی S25+ در یک جعبه نازک مشکی عرضه می‌شود که داخل آن یک ابزار خارج کردن سیم کارت و یک کابل USB-C قرار دارد.

کابل همراه مدل DN980 است و دارای ریتینگ ۳ آمپر یا ۲۵ وات است. این یعنی اگر آداپتور USB-PD با قدرت ۴۵ وات یا بیشتر در خانه دارید، این کابل برای شارژ ۴۵ وات کافی نخواهد بود. شما باید یا یک کابل جدید با ریتینگ ۵ آمپر خریداری کنید، یا یک بسته ترکیبی شامل شارژر و کابل را تهیه کنید.

طراحی

بله، طراحی گلکسی S25+ و گلکسی S24+ کاملاً مشابه است. در واقع، به جز رنگ‌های جدید و کاهش ضخامت ۰.۴ میلی‌متر، هیچ تغییر واضحی در ظاهر آن‌ها دیده نمی‌شود.

گلکسی S25+ دارای دو پنل تخت از شیشه Gorilla Glass Victus 2 است و از فریم آلومینیومی Armor نسل دوم به‌طور تخت استفاده می‌کند. مدل‌های کوچکتر S25 امسال هم شیشه ضد انعکاس Gorilla Armor را دریافت نکرده‌اند و این ویژگی برای سال دوم متوالی از آن‌ها حذف شده، در حالی که گلکسی S25 Ultra از نسل دوم این شیشه استفاده می‌کند.

گلکسی S24+ دارای استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و آب است و سامسونگ با پوشش حداقل استانداردهای این رتبه برای غوطه‌وری در آب به عمق ۱.۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه، کاملاً راضی است.

طراحی کلاسیک سامسونگ با استقبال خوبی روبه‌رو شده و مورد تحسین قرار گرفته، بنابراین هیچ مشکلی در حفظ آن بدون تغییر وجود ندارد. این طراحی ساده و بدون حاشیه با حداقل قطعیت‌ها و بدون قاب دوربین بزرگ است. حالا که گلکسی S25 Ultra همین طراحی تخت را به کار گرفته، می‌توان مدل Plus را به عنوان مدلی معرفی کرد که همانند Ultra جذاب است، ولی کمی جمع و جورتر.

سامسونگ S25+ نسبت به گلکسی S24+؛ ۰.۴ میلی‌متر نازک‌تر و ۷ گرم سبک‌تر شده که این یک نکته عالی است. این گوشی حالا قوی‌تر شده، اما نازک‌تر و سبک‌تر هم هست.

با این حال، عدم تغییرات واضح ممکن است برای برخی از کاربران کمی ناامیدکننده باشد و ما تا حدی با این احساس هم‌نظر هستیم.

صفحه نمایش ۶.۷ اینچی Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۱۴۴۰p در جلو قرار دارد و حاشیه‌های نازک و یکنواختی دارد.

دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی در یک سوراخ کوچک در وسط قسمت بالایی صفحه نمایش قرار گرفته است.

یک حسگر اثر انگشت اولتراسونیک زیر نمایشگر وجود دارد که یک ویژگی خوب است که در تمامی گوشی‌های سری گلکسی S وجود دارد. این حسگر به خوبی کار می‌کند، سریع و قابل اعتماد است و نیازی به روشنایی ندارد، برخلاف حسگرهای اپتیکال.

گوشی دارای بلندگوی بسیار نازکی است که تقریباً غیر قابل مشاهده است، اما وجود دارد و به خوبی صدای بلند و واضحی دارد. همچنین همانند همیشه به عنوان بلندگوی استریو عمل می‌کند.

بلندگوی دیگر در پایین گلکسی S25+ قرار دارد، نزدیک به پورت USB-C، میکروفن و سینی دو سیم‌کارت.

گلکسی S25+ از دو سیم‌کارت نانو و دو eSIM پشتیبانی می‌کند و شما می‌توانید حداکثر از دو سیم‌کارت استفاده کنید، فارغ از نوع آن‌ها. نسخه استاندارد آمریکا تنها یک سیم‌کارت فیزیکی (به همراه دو eSIM) را می‌پذیرد.

پشت گلکسی S25+ کاملاً مات است، مشابه با فریم آن. سه حلقه مستقل وجود دارد؛ یکی برای هر دوربین و یکی برای فلاش LED. حتی اگر حلقه‌های فلزی اطراف لنزها فقط به‌عنوان تزئین چسبانده شده باشند، باز هم طراحی تخت پشت بدون داشتن جزیره دوربین عظیم را می‌پسندیم.

گلکسی S25+ تعادل کاملی بین گلکسی Ultra بزرگ و گلکسی S25 جمع‌وجور برقرار کرده است، هم از نظر ویژگی‌ها و هم طراحی. هنوز هم احساس سبکی و نازکی دارد؛ به‌خوبی در دست جا می‌گیرد، اما صفحه نمایش بزرگ‌تر تجربه‌ای چندرسانه‌ای غوطه‌ورتر را فراهم می‌کند. این گوشی یک دستگاه محکم با طراحی بی‌زمان است که شایسته تقدیر است.

بررسی های S25+

صفحه نمایش

سامسونگ S25+ همان صفحه نمایشی را به کار می‌برد که در S24+ دیده بودیم؛ یک پنل ۶.۷ اینچی Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ پیکسل، نرخ رفرش تا ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از HDR10+.

صفحه نمایش دارای یک سوراخ کوچک برای دوربین سلفی است و با شیشه Gorilla Glass Victus 2 محافظت می‌شود.

طبق گفته سامسونگ، حداکثر روشنایی پیک صفحه نمایش همچنان همانند سال گذشته است: ۲,۶۰۰ نیت.

بر اساس اندازه‌گیری‌های ما، تغییرات چندانی نسبت به گلکسی S24+ مشاهده نمی‌شود، که کاملاً قابل پیش‌بینی بود. حداکثر روشنایی هنگام کنترل دستی ۴۴۲ نیت بدون تقویت و ۷۶۵ نیت با افزایش روشنایی بود. این اعداد مشابه صفحه نمایش گلکسی S24+ و گلکسی S23+ است.

حداکثر روشنایی خودکار که در گلکسی S25+ اندازه‌گیری کردیم، ۱۴۴۹ نیت بود که مشابه گلکسی S24+ است و از گلکسی S23+ بیشتر است.

حداقل روشنایی در نقطه سفید تنها ۱ نیت بود.

گلکسی S25+ دو حالت نرخ رفرش دارد – Adaptive و Standard. اما این توضیحات نباید شما را فریب دهند، چرا که در واقع هر دو حالت تطبیقی هستند و نرخ رفرش را به طور مداوم تغییر می‌دهند، اما تنها حالت Adaptive می‌تواند تا ۱۲۰ هرتز بالا برود، در حالی که Standard محدود به ۶۰ هرتز است. حالت Adaptive همچنین در بازی‌های سازگار به ۱۲۰ هرتز کار می‌کند.

حالت Adaptive همچنین بیشتر تطبیقی است، به این صورت که سعی می‌کند نرخ هرتز را به فریم‌ریت ویدیوی در حال پخش بهتر تطبیق دهد، در حالی که حالت Standard معمولاً نرخ رفرش را روی ۳۰ هرتز یا ۶۰ هرتز ثابت نگه می‌دارد، مخصوصاً برای اکثر ویدیوها.

صفحه نمایش در هر دو حالت برای محتوای ثابت به حداقل ۱ هرتز کاهش می‌یابد.

در نهایت، گلکسی S25+ از استانداردهای HDR10 و HDR10+ پشتیبانی می‌کند. خبری از ویدیوهای Dolby Vision نیست، مثل همیشه. یوتیوب و نتفلیکس به ما استریم‌های HDR را نشان دادند و حتی در FullHD هم این امکان فراهم بود، به لطف تطابق با استاندارد Widevine L1.

گلکسی S25+ همچنین از استاندارد Android Ultra HDR پشتیبانی می‌کند و هایلایت‌ها را برای عکس‌های دارای متادیتای HDR که با آن گرفته شده یا با گوشی‌های دیگر که استاندارد را رعایت می‌کنند، تقویت می‌کند. این ویژگی در گالری داخلی، گوگل فوتوز و کروم نیز کار می‌کند.

عمر باتری

گلکسی S25+ باتری ۴,۹۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد، مشابه با گلکسی S24+ قبل از آن.

در آزمایش‌های ما، گلکسی S25+ افزایش کمی در عمر باتری نسبت به مدل قبلی خود داشت. در آزمایش تماس‌ها شاهد بهبود کوچکی بودیم و در آزمایش بازی بهبود بزرگ‌تری داشتیم (که احتمالاً به دلیل چیپ Snapdragon 8 Elite است). نتایج مرور وب و استریم ویدیو مشابه آنچه بود که در گلکسی S24+ داشتیم. در مجموع، گلکسی S25+ امتیاز قابل قبولی در استفاده فعال با ۱۴ ساعت و ۲۶ دقیقه کسب کرد.

پس از انجام دوباره آزمایش‌ها، نتیجه مرور وب/شبکه‌های اجتماعی به عدد بالاتری تنظیم شده و نتیجه بازی به عدد پایین‌تری پس از انتشار بررسی تغییر کرده است. امتیاز استفاده فعال را بر اساس نتایج جدید به‌روزرسانی کرده‌ایم.

Samsung s25plus Battery life
Samsung s25plus Versus battery

سرعت شارژ

سامسونگ گلکسی S25+ از شارژ سریع ۴۵ وات با سیم پشتیبانی می‌کند، یا همانطور که سامسونگ دوست دارد آن را Fast Charging 2.0 بنامد.

این گوشی همچنین از شارژ بی‌سیم ۱۵ وات و شارژ معکوس بی‌سیم پشتیبانی می‌کند. سامسونگ قابلیت شارژ بی‌سیم را به نسخه Qi 2.1 Ready به‌روزرسانی کرده است، به این معنی که از لوازم جانبی شارژ بی‌سیم مغناطیسی پشتیبانی می‌کند، اما هیچ‌گونه آهن‌ربایی داخل گوشی وجود ندارد (به همین دلیل از اصطلاح Ready استفاده شده است). بنابراین برای استفاده از این ویژگی، شما به یک قاب نیاز دارید که آهن‌رباهای داخلی داشته باشد.

البته، گلکسی S25+ بدون شارژر در جعبه عرضه می‌شود، یا اگر از فروشنده‌تان یک شارژر اضافی دریافت کنید، آن شارژر معمولاً یک آداپتور ۲۵ وات خواهد بود که هنوز هم کار را انجام می‌دهد، اما نه در سریع‌ترین زمان ممکن.

پس از آزمایش‌های بیشتر، متوجه شدیم که گلکسی S25+ دیگر نیازی به کابل/شارژر ۵ آمپری برای رسیدن به حداکثر توان شارژ ندارد. کابل ۳ آمپری که در جعبه است، توانست به حداکثر ۳۹ وات (۱۳ ولت/۳ آمپر) برسد وقتی که با شارژر ۴۵ وات سامسونگ جفت می‌شود، که به این معناست که این گوشی می‌تواند از ولتاژ بالاتر ولی آمپر کمتر برای دستیابی به همان قدرت شارژ استفاده کند.

این روش شارژ در گلکسی S24+ ممکن نیست، چرا که آن مدل برای رسیدن به حداکثر توان شارژ ۴۲ وات (۹ ولت/۴.۶ آمپر) به کابل و شارژر ۵ آمپری نیاز دارد.

چیزی که در این تغییر عالی است این است که حالا می‌توانید از سریع‌ترین سرعت‌های شارژ ممکن در گلکسی S25+ با همان کابلی که در جعبه است و هر شارژر USB-PD/PPS که ممکن است داشته باشید (که حداکثر ۳-۳.۲۵ آمپر خروجی دارد، مثل بسیاری از شارژرهای ۶۵ وات) استفاده کنید. البته اگر کابل/شارژر ۵ آمپری دارید، می‌توانید از آن هم استفاده کنید، اما این تغییر باعث می‌شود گزینه‌های شارژ سریع شما به طور قابل توجهی گسترش پیدا کند.

برای نتیجه آزمایش زیر، از آداپتور ۴۵ وات سامسونگ همراه با کابل ۵ آمپری که همراه دستگاه بود استفاده کردیم. نتایج شارژ به شرح زیر بود: ۴۲٪ شارژ در ۱۵ دقیقه، ۷۵٪ در ۳۰ دقیقه و ۱۰۰٪ در ۵۸ دقیقه. به طور کلی، مانند اکثر پرچم‌داران اخیر سامسونگ، گلکسی S25+ در حدود یک ساعت به طور کامل شارژ می‌شود.

از جنبه مثبت، شارژ آهسته‌تر ممکن است در طولانی‌مدت برای عمر باتری بهتر باشد. علاوه بر این، سامسونگ چندین گزینه محافظت از باتری را ارائه می‌دهد اگر احساس کنید که نیاز به مراقبت اضافی دارید. شما می‌توانید یکی از گزینه‌های زیر را انتخاب کنید:

  • Basic: شارژ را در ۱۰۰٪ متوقف می‌کند و بعد از کاهش ۵٪ دوباره شروع می‌شود.
  • Adaptive: باتوجه به الگوهای شارژ و خواب شما تنظیم می‌شود.
  • Maximum: شما می‌توانید یک حد سفارشی (۸۰٪/۸۵٪/۹۰٪/۹۵٪) انتخاب کنید.

این گزینه‌ها به شما کمک می‌کنند تا به شکل بهینه‌تری از باتری استفاده کنید و عمر طولانی‌تری برای آن داشته باشید.

بلندگوها

گلکسی S25+ از بلندگوهای استریو از نوع هیبریدی استفاده می‌کند، به این معنی که یک بلندگو در پایین گوشی قرار دارد و بلندگوی مکالمه به‌عنوان بلندگوی دوم عمل می‌کند. مانند هر جفت بلندگوی هیبریدی دیگر، بلندگوی مکالمه صدای کمتری دارد و بیشتر روی فرکانس‌های بالا و میانه متمرکز است، در حالی که بلندگوی پایین، که به‌طور کامل طراحی شده، صدای بم و صدای وکال خوبی دارد.

گلکسی S25+ همچنین از Dolby Atmos با پیش‌تنظیمات Movie، Music، Voice و Auto پشتیبانی می‌کند. همچنین گزینه خاصی برای Dolby Atmos for Games وجود دارد.

به نظر می‌رسد که سیستم بلندگوی گلکسی S25+ مشابه با مدل S24+ تنظیم شده است. این گوشی همچنین توانست در آزمایش‌های ما امتیاز بسیار خوبی کسب کند. کیفیت صوتی نیز بسیار خوب است؛ صدای وکال عالی است و فرکانس‌های بالا به‌خوبی ارائه می‌شوند، اما صدای بم تقریباً وجود ندارد.

Samsung s25plus Versus speaker

نرم افزارها

گلکسی S25+ با اندروید ۱۵ و One UI 7 بوت می‌شود. سامسونگ وعده داده که هفت سال پشتیبانی نرم‌افزاری شامل به‌روزرسانی‌های بزرگ اندروید و پچ‌های امنیتی را ارائه خواهد داد.

One UI 7 شباهت زیادی به One UI 6 دارد با آیکون‌ها، ویجت‌ها و وال‌پیپرهای شناخته‌شده خود. منطق عملکردی تغییرات زیادی نداشته است همچنان از صفحه‌های اصلی، کشوی برنامه‌ها، ناوبری با ژست‌ها یا دکمه‌ها و نوار پایین استفاده می‌کنید.

در One UI 7، نوتیفیکیشن‌ها و تنظیمات سریع به دو صفحه جداگانه تقسیم شده‌اند، مشابه آیفون‌ها. حالا صفحه نوتیفیکیشن‌ها از گوشه بالا سمت چپ صفحه پایین می‌آید، و صفحه تنظیمات سریع گسترش‌یافته از گوشه راست صفحه. با این حال، همچنان گزینه‌ای برای بازگشت به رابط مشترک که هم نوتیفیکیشن‌ها و هم تنظیمات سریع را نمایش دهد، وجود دارد.

سامسونگ چندین برنامه اختصاصی مانند Gallery، My Files، Internet، Health، Calculator، Calendar، Wallet، اپلیکیشن قدرتمند Notes و دستیار Bixby خود را ارائه می‌دهد.

تمام مجموعه Google نیز به‌طور پیش‌فرض نصب شده است، به همراه چند اپلیکیشن Microsoft – Office، OneDrive، Outlook، LinkedIn.

Google Gemini همچنان در قلب هوش مصنوعی قرار دارد. شما می‌توانید از Gemini درخواست‌های مختلفی کنید، حتی مکالمات کامل را با ویژگی Live داشته باشید.

شاید مهم‌ترین ویژگی جدید، پشتیبانی سیستم از ورودی زبان طبیعی باشد، که امکاناتی مانند AI Agents، AI Summary، قابلیت جستجوی بیشتر در Circle، کنترل گالری و Cross-app Actions را فعال می‌کند.

AI Summarize یک ویژگی جالب است. هوش مصنوعی می‌تواند محتوای صفحه را به‌طور دقیق‌تر تجزیه و تحلیل کرده و یک خلاصه کوتاه از آن ارائه دهد.

گوگل اخیراً Circle to search را به‌روزرسانی کرده است، بنابراین حالا نه تنها محتوای صفحه را به‌عنوان یک تصویر تجزیه و تحلیل می‌کند، بلکه می‌تواند به صدای در حال پخش گوش داده و موسیقی در حال پخش را شناسایی کند.

ورودی زبان طبیعی به شما این امکان را می‌دهد که گوشی خود را به روش‌های مختلف کنترل کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از دستیار هوش مصنوعی بخواهید که در گالری جستجو کرده و عکس‌های مربوط به سفر شما به یک مکان خاص را استخراج کند.

حتی می‌توانید به Settings بروید و از آن بخواهید که اگر فونت خیلی کوچک است، آن را بزرگ‌تر کند، هرچند این قابلیت فقط محدود به منوهای سیستمی است.

Cross-app Action احتمالاً هیجان‌انگیزترین ویژگی است. شما می‌توانید از هوش مصنوعی بخواهید که اطلاعاتی را آنلاین پیدا کرده و آن را در Notes ذخیره کند یا یک رویداد در Calendar با همان اطلاعات بسازد. یا حتی آن را به عنوان پیام به یکی از مخاطبین خود ارسال کند. و همه این‌ها را می‌توانید با یک دستور واحد انجام دهید.

این واقعاً چشمگیر است که حالا سیستم به نظر می‌رسد قادر به انجام وظایف پیچیده‌تری است که شامل تغییر تنظیمات سیستمی و تعامل با چندین اپلیکیشن می‌شود، و همه این‌ها با ورودی زبان طبیعی انجام می‌شود.

در حال حاضر، این ویژگی فقط با اپلیکیشن‌های سامسونگ و گوگل در دسترس است، اما سامسونگ وعده داده که پشتیبانی از اپلیکیشن‌های شخص ثالث، از جمله WhatsApp و Spotify را نیز اضافه خواهد کرد.

Gallery Generative Edit ویژگی بسیار قدرتمندی است. این قابلیت می‌تواند افراد و اشیاء را اضافه یا حذف کند، همراه با سایه‌های آن‌ها. همچنین این امکان را به شما می‌دهد که برخی از چیزها را طراحی کرده و آن‌ها را به عکس خود اضافه کنید.

چند ویژگی شخصی‌سازی شده با هوش مصنوعی نیز در دسترس است، مانند Now Brief و Now Bar. در Now Brief یک خلاصه از برنامه روزانه شما ارائه داده می شود. برای مثال، صبح‌ها خلاصه‌ای از شب گذشته‌تان، نگاهی سریع به قرارهای روزانه شما و حتی اینکه آیا پادکست‌ها یا هنرمندان مورد علاقه‌تان محتوای جدیدی منتشر کرده‌اند، به شما نشان می‌دهد. این ویژگی در ظهر و شب نیز فعال می‌شود تا به شما کمک کند تا از برنامه‌هایتان عقب نمانید.

Now Bar مفهومی مشابه دارد، با این تفاوت که در صفحه قفل شما قرار می‌گیرد و بر اپلیکیشن‌ها و رویدادهای جاری تمرکز می‌کند. این قابلیت اطلاعات زمینه‌ای مانند آهنگی که در حال پخش است، مسیرهای قدم به قدم از Google Maps همراه با زمان پیشنهادی برای حرکت به‌منظور نرسیدن به موقع به جلسه و حتی به‌روزرسانی‌های زنده از نتایج ورزشی تیم‌های مورد علاقه‌تان را به شما ارائه می‌دهد.

امکانات DeX سامسونگ هنوز جزئی از One UI 7 است. شما می‌توانید به‌صورت بی‌سیم یا با کابل، یک مانیتور را به گلکسی خود وصل کرده و قابلیت‌های اندرویدی آن را در یک رابط کاربری شبیه به دسکتاپ با پنجره‌ها و همه چیز گسترش دهید. اما پشتیبانی از DeX در کامپیوتر دیگر حذف شده است، و سامسونگ پیشنهاد می‌دهد که کاربران گلکسی از اپلیکیشن Link to Windows به‌روزرسانی‌شده مایکروسافت استفاده کنند. این اپلیکیشن همان ویژگی‌هایی را که DeX در کامپیوتر ارائه می‌داد، برای انتقال بی‌دردسر بین کامپیوتر و گوشی (و برعکس) در اختیار شما قرار می‌دهد.

نرم‌افزار سامسونگ S25 حس جدید و تازگی دارد که به‌طور قابل‌لمسی احساس می‌شود. با این حال، بیشتر این تغییرات به لطف بازطراحی ظاهری است که One UI 7 به همراه دارد و این ویژگی احتمالاً به گلکسی S24 نیز منتقل خواهد شد. انیمیشن‌ها حالا بسیار سریع‌تر و روان‌تر از قبل هستند، و رابط کاربری بسیار زیبا و جذاب به نظر می‌رسد.

در این نسخه، صداهای جدید رابط کاربری به‌طور ظریف اضافه شده‌اند که به نرم‌افزار حس فیزیکی می‌دهند. سامسونگ برای این به‌روزرسانی وقت زیادی صرف کرده و این موضوع کاملاً مشهود است. با این حال، هنوز کمی دلخوریم که کشوی اپلیکیشن به‌صورت عمودی اسکرول نمی‌شود. در حال حاضر، تنها گوشی‌های سامسونگ این ویژگی را ندارند.

بنچمارک و عملکرد

گلکسی S25+ از چیپست Snapdragon 8 Elite با معماری ۳ نانومتری استفاده می‌کند، که قدرتمندترین SoC است که در حال حاضر هر گوشی اندرویدی می‌تواند از آن بهره ببرد. این چیپست به‌طور خاص برای گلکسی‌ها طراحی شده است و در مقایسه با نسخه استاندارد، هسته‌های اصلی CPU سرعت کلاک بالاتری دارند (۴.۴۷ گیگاهرتز در مقابل ۴.۳۲ گیگاهرتز)، و GPU آدرنو نیز با سرعت کلاک بالاتری عمل می‌کند.

چیپست Elite از هسته‌های پردازشی Oryon استفاده می‌کند، که دو نسخه از آن‌ها وجود دارد. دو هسته Prime و شش هسته Performance. این هسته‌ها برخلاف Cortex استفاده‌شده در چیپست‌های MediaTek و Exynos سامسونگ، طراحی سفارشی Qualcomm هستند. هسته‌های Prime می‌توانند تا ۴.۴۷ گیگاهرتز سرعت داشته باشند، در حالی که هسته‌های Performance تا ۳.۵۳ گیگاهرتز کلاک می‌شوند.

در ادامه، Adreno 830 قرار دارد که بر اساس معماری جدیدی ساخته شده و از طراحی sliced استفاده می‌کند، به‌طوری‌که حافظه اختصاصی برای هر بخش در نظر گرفته شده است. این 830 سه بخش دارد که هرکدام تا ۱.۲ گیگاهرتز کلاک می‌شوند.

سامسونگ S25+ در نسخه‌های ۲۵۶ گیگابایت (نسخه بررسی‌شده) و ۵۱۲ گیگابایت حافظه UFS 4.0 عرضه می‌شود و میزان RAM همیشه یکسان است: ۱۲ گیگابایت LPDDR5X.

نتایج سامسونگ گلکسی S25+ در تمام آزمون‌ها بی‌نظیر است. پردازنده Elite سریع‌ترین CPU اندرویدی تا به امروز است، و حداقل ۳۰٪ از Snapdragon 8 Gen 3 سریع‌تر است و بین ۲۰٪ تا ۳۰٪ از Dimensity 9300 و Dimensity 9400 نیز سریع‌تر عمل می‌کند.

Adreno 830 داخل Snapdragon 8 Elite همچنین بهترین GPU بازار اندروید است. این پردازنده گرافیکی ۳۰٪ از Adreno 750 در Snapdragon 8 Gen 3 قدرتمندتر است و حدود ۱۰٪ از Immortalis-G925 در چیپ Dimensity 9400 بهتر عمل می‌کند.

عملکرد AI این چیپست Elite هم در حال حاضر بی‌رقیب است.

Samsung s25plus Antutu 10

گلکسی S25+ و Snapdragon 8 Elite تقویت‌شده، عملکرد عالی خود را با نتایج بی‌نظیر در آزمون‌های CPU و GPU نشان می‌دهند، گرچه نتیجه Antutu به‌طور کامل هیجان‌انگیز نیست.

عملکرد پایدار مشابه نسل قبلی گلکسی‌ها است. افت عملکرد CPU حدود ۴۱٪ و افت عملکرد GPU حدود ۵۲٪ است. گوشی تحت تست‌های مداوم استرس گرم می‌شود، اما هرگز داغ نمی‌شود.

Galaxy S25 ممکن است بهترین چیپست اندرویدی را داشته باشد، اما عملکرد پایدار آن ایده‌آل نیست – وضعیت مشابه برخی دیگر از پرچم‌داران است، اما به نظر می‌رسد که در اینجا کمی بدتر باشد.

اتصالات

گلکسی S25 و S25+ دستگاه‌های دوال سیم کارت 5G هستند. این گوشی‌ها قادر به پشتیبانی از اتصال SA و NSA Sub-6 به‌طور همزمان روی دو سیم کارت می‌باشند. بسته به منطقه، احتمالاً شما قادر به انتخاب پیکربندی سیم کارت فیزیکی خود نخواهید بود. بیشتر مناطق به نظر می‌رسد که دو شکاف Nano-SIM فیزیکی دریافت می‌کنند و گزینه اضافه کردن eSIM از طریق نرم‌افزار را دارند.

با این حال، S25 و S25+ از نظر کاربردهای عملی، فاقد اتصال ماهواره‌ای هستند. البته از نظر فنی پشتیبانی‌هایی وجود دارد که می‌توانید اطلاعات بیشتری در این خصوص پیدا کنید.

در سینی سیم کارت هیچ اسلاتی برای کارت microSD وجود ندارد.

برای اتصال محلی، گلکسی S25 و S25+ بالاخره به Wi-Fi 7 مجهز شده‌اند. این دو مدل از Wi-Fi 7 سه‌بانده پشتیبانی می‌کنند، یعنی از باند جدید ۶ گیگاهرتز هم بهره می‌برید.

Bluetooth نسخه ۵.۴ با پشتیبانی از LE (Low Energy) است. همچنین NFC روی دستگاه‌ها وجود دارد، اما خبری از رادیو FM یا IR blaster نیست.

ما همچنین توانایی‌های پورت‌های USB این گوشی‌ها را بررسی کردیم. هر دو گوشی S25 و S25+ از پشتیبانی Host/OTG برخوردار هستند. همچنین هر دو پورت از Display Port 1.2 بر روی USB Alt mode پشتیبانی می‌کنند. از نظر انتقال داده‌ها، پورت‌های Type-C به اتصال USB 3.2 Gen 1 مجهز هستند که حداکثر سرعت انتقال ۵ گیگابیت بر ثانیه را ارائه می‌دهد – که برای یک گوشی هوشمند اصلاً بد نیست.

حسگرها

سامسونگ S25 و S25+ دارای لیست نسبتاً طولانی از حسگرهای داخلی هستند. این حسگرها شامل موارد زیر می‌شوند:

  • STM LSM6DS: ترکیب شتاب‌سنج و ژیروسکوپ
  • amsAG TMD4914: حسگر نور
  • AK0991x_0: مغناطیس‌سنج و قطب‌نما
  • BOSCH BMP5: بارومتر

وضعیت حسگر proximity (حسگر نزدیکی) تغییرات زیادی از سال گذشته نداشته است و هنوز کمی ناامیدکننده است. شما همچنان از یک حسگر مجازی نزدیکی به نام Samsung Palm Proximity Sensor V2 استفاده می‌کنید. این حسگر به‌طور قابل اعتماد عمل می‌کند تا صفحه نمایش را هنگام تماس‌ها خاموش کند. از نظر فنی، به نظر می‌رسد که یک حسگر واقعی نزدیکی در داخل گوشی وجود دارد، اما دسترسی به آن برای هیچ برنامه سوم‌شخصی امکان‌پذیر نیست. تنها dialer (برنامه شماره‌گیری) به این حسگر دسترسی دارد، و همین‌طور است.

این ویژگی‌های عجیب در مورد حسگر proximity سامسونگ چیز جدیدی نیستند و به نظر می‌رسد حداقل از نسل S23 به بعد ادامه داشته باشند، جایی که تمام گوشی‌ها، حتی مدل Ultra، از همان فناوری Samsung Palm Proximity Sensor V2 استفاده می‌کنند.

دوربین‌ها

دوربین‌های گلکسی S25 و S25+ به نظر تغییرات زیادی نکرده‌اند و از همان سخت‌افزار دوربین S24 و S24+ سال گذشته استفاده می‌کنند. این هم یک نکته مثبت است و هم منفی. از یک طرف، این تنظیمات دوربین پشتی ثابت کرده‌اند که بسیار قابل‌اعتماد و پرامکانات هستند، حتی اگر کمی ضعیف‌تر از استانداردهای پرچم‌داران امروزی باشند.

نکته‌ای که باید به آن اشاره کنیم این است که سامسونگ همچنان از قرار دادن دوربین ultrawide با قابلیت فوکوس خودکار در هیچ گوشی غیر از مدل Ultra خودداری می‌کند. این را در این سطح قیمتی به‌طور کلی قابل قبول نمی‌دانیم.

در نقطه مثبت، دوربین سلفی همچنان یکی از نقاط قوت این گوشی‌ها است، با فوکوس خودکار و کیفیت کلی بهتر از میانگین.

سامسونگ در One UI 7 تغییراتی در برنامه دوربین اعمال کرده است. حالا کاروسل حالت‌ها (Mode Carousel) زیر دکمه شاتر قرار دارد به جای بالای آن، و زمانی که حالت‌های اضافی را باز می‌کنید، دیگر نماییاب شما را پنهان نمی‌کنند. همچنین گزینه‌های Pro mode (حالت حرفه‌ای) بازطراحی شده‌اند تا کنترل‌ها در جایی باشند که مزاحم دید شما نشوند.

این تغییرات باعث شده که استفاده از دوربین راحت‌تر و کاربرپسندتر شود و تجربه عکاسی را بهبود بخشد.

کیفیت تصاویر در نور روز

دوربین اصلی

دوربین اصلی گلکسی S25+ همچنان تصاویری با وضوح 12 مگاپیکسل تولید می‌کند که دارای جزئیات خوب، دامنه دینامیکی وسیع و رنگ‌هایی جذاب، اما نه به‌طور اغراق‌آمیز هستند. کیفیت تصاویر تقریباً مشابه سال گذشته است.

این به این معنی است که در زمینه شارپنس (وضوح)، عکس‌ها کمی ضعف دارند. به‌طور کلی، آن‌ها از نظر اپتیکی بسیار شارپ نیستند و به ویژه هنگام عکاسی در فضاهای داخلی، حتی نرم‌تر به نظر می‌رسند. شاید چند سال پیش این عکس‌ها را تحسین می‌کردیم، اما با سرعتی که صنعت در حال پیشرفت است، این نوع بازنمایی جزئیات ریز دیگر به‌عنوان بهترین در کلاس شناخته نمی‌شود.

کنتراست معمولاً خوب است، اما گاهی اوقات در شرایط نوری چالش‌برانگیز، مثل زمانی که صحنه‌تان نور پس‌زمینه دارد، عکس‌ها ممکن است کمی صاف به نظر برسند.

افزایش وضوح (Sharpening) از نسل قبل کاهش یافته است، اما هنوز در بعضی مواقع قابل مشاهده است.

شما می‌توانید دوربین اصلی را مجبور کنید تا تصاویر را با رزولوشن کامل 50 مگاپیکسل ثبت کند، و نتایج جالبی به دست می‌آید. بله، این عکس‌ها صاف‌تر هستند و بدون پردازش اضافی نرم‌تر به نظر می‌رسندt اما در برخی قسمت‌های تصویر، مانند کاشی‌های نمای ساختمان، جزئیات بهتری به چشم می‌خورند.

تصاویر زوم 2x هم عملکرد خوبی دارند. بله، کمی نویز بیشتری خواهید داشت و عکس‌ها معمولاً نرم‌تر از تصاویر 1x هستند، اما سامسونگ توانسته کیفیتی شبیه به بدون افت کیفیت (lossless) ارائه دهد که عملکرد قابل قبولی است.

دوربین 3x

تصاویر 3x به‌طور کلی قابل قبول هستند، اما قطعاً ویژگی برجسته‌ای در این گوشی نیستند. واحد زوم 3x در پردازش رنگ‌ها، کنتراست، دمای رنگ و غیره با دوربین اصلی مطابقت دارد.

جزئیات خوب است و ممکن است کمی بهتر از آنچه که انتظار می‌رفت (با توجه به تغییر اندازه از 10 مگاپیکسل به 12 مگاپیکسل) به نظر برسد. البته اگر دقیقاً به دنبال آن باشید، در سایه‌ها مقداری نویز وجود دارد، اما مزاحمتی ایجاد نمی‌کند. دامنه دینامیک و رنگ‌ها عالی هستند.

حالت پرتره

در حالت پرتره، امکان انتخاب زوم 1x، 2x و 3x وجود دارد که تنوع زیادی برای تجربه فراهم می‌کند.

تصاویر پرتره به‌طور کلی در تفکیک سوژه و ایجاد بوکه خوب عمل می‌کنند. با این حال، تعریف ویژگی‌های صورت نسبت به عکس‌های معمولی نرم‌تر است. این تفاوت به‌ویژه در دوربین 3x نمایان‌تر است، جایی که چهره‌ها واقعاً نرم به نظر می‌رسند.

دوربین فوق عریض

خوشبختانه در واحد گلکسی S25+ که آزمایش کردیم، هیچ مشکلی در هم‌راستایی لنزهای دوربین اولتراواید مشاهده نکردیم. با این حال، تصاویر دوربین اولتراواید چندان شارپ نیستند.

در نکات مثبت، دامنه دینامیک این دوربین برای این نوع لنز به طور شگفت‌انگیزی وسیع است. کنتراست نیز خوب است و رنگ‌ها به‌خوبی با سایر دوربین‌ها هماهنگ هستند.

سلفی‌ها

همانطور که گفتیم، دوربین سلفی گلکسی S25+ از نسل S24 به ارث رسیده است و خود این دوربین هم از سخت‌افزار گوشی S23 بهره می‌برد. اما این موضوع دلیل شکایت نیست، بلکه بالعکس باید گفت که عملکرد آن عالی است. سوژه همیشه به‌خوبی نوردهی می‌شود، رنگ پوست طبیعی است، دامنه دینامیک عالی است و جزئیات به‌وفور در دسترس هستند.

کیفیت تصاویر در نور کم

همانند بسیاری دیگر از گوشی‌ها، گلکسی S25+ دارای حالت شب خودکار و حالت شب اختصاصی در اپلیکیشن دوربین است. حالت شب خودکار عملکرد خوبی دارد، اما کمی نرم‌تر از حالت دستی است و نتایج متفاوتی می‌توان با استفاده از حالت شب دستی به‌دست آورد.

دوربین اصلی

عکس‌های عادی در شب دارای پردازش آرام و حفظ هایلایت‌های خوب هستند، اما سایه‌ها چندان روشن نیستند و نویز زیادی نیز مشاهده می‌شود. رنگ‌ها خوب هستند و تم طبیعی دارند.

این روش پردازش ممکن است برای همه خوشایند نباشد، اما به نظر می‌رسد رویکردی بالغ و پخته برای عکاسی در نور کم است، حتی اگر لزوماً به ذائقه‌ی ما نچسبد.

با فعال کردن حالت شب، نتایج بسیار بهتری به‌دست می‌آید، زیرا نویز کاهش پیدا می‌کند و تیز بودن و کنتراست تصاویر افزایش می‌یابد. در برخی صحنه‌ها، با فعال‌سازی حالت شب، می‌توانید نتایج به‌طور چشمگیری بهبود یافته‌ای داشته باشید، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم از این حالت استفاده کنید، حتی اگر افزایش میکروکنتراست کمی تهاجمی باشد.

دوربین 2x

عکس‌های زوم 2x در شب از نظر پردازش مشابه به عکس‌های 1x اصلی هستند، اما باید انتظار کاهش جزئی در وضوح و افزایش بیشتر نویز را داشته باشید. باز هم استفاده از حالت شب اختصاصی پیشنهاد می‌شود، زیرا این حالت رنگ‌ها را بهبود می‌بخشد، نویز را پاکسازی می‌کند و میکروکنتراست را اضافه می‌کند.

دوربین 3x

عکس‌های در نور کم با دوربین زوم 3x اختصاصی بسیار بهتر هستند. شما جزئیات زیادی خواهید دید و رنگ‌ها نیز عالی هستند.

دوباره، اگر می‌خواهید نویز کمتری داشته باشید و خطوط شفاف‌تری ببینید، حتماً از حالت شب اختصاصی استفاده کنید.

دوربین اولتراواید

دوربین اولتراواید در نور کم به‌خوبی عمل می‌کند. دامنه دینامیک خوب است و پردازش کلی با پردازش دوربین اصلی مطابقت دارد.

باز هم، با فعال کردن حالت شب دستی می‌توانید پردازش‌های تهاجمی‌تری به‌دست آورید، اما این امر به قیمت کاهش وضوح تصویر تمام می‌شود، بنابراین نمی‌توان گفت که یکی از این دو روش بهتر است.

فیلمبرداری

تمامی دوربین‌های گلکسی S25+ قادر به ضبط ویدیو با کیفیت 4K تا 60 فریم در ثانیه هستند، با این حال، دوربین اصلی پشت می‌تواند ویدیوهای 8K30 نیز ضبط کند. حالت ویدیو پرو گزینه‌های 24 فریم در ثانیه برای هر دو کیفیت 4K و 8K را ارائه می‌دهد. البته، گزینه 4K120 مانند گلکسی S25 Ultra در این مدل موجود نیست.

کدک ویدیویی پیش‌فرض h.265 (HEVC) است که به شما این امکان را می‌دهد تا بین کیفیت بالا و کاهش حجم فایل انتخاب کنید. در عین حال، می‌توانید کدک قدیمی‌تر و کم‌کاربردتر h.264 را انتخاب کنید.

هر حالت دوربین شامل تثبیت ویدیویی است که اگر بخواهید روش دیگری برای حفظ ثبات تصویر و اولویت دادن به میدان دید داشته باشید، می‌توانید آن را غیرفعال کنید.

ضبط ویدیویی HDR نیز به ویدیوی 10 بیتی ارتقا یافته (از 8 بیت در سال گذشته) و یک حالت جدید Galaxy Log برای ویدیوها افزوده شده است که به شما این امکان را می‌دهد تا خودتان ویدیو را در آینده ویرایش و رنگ‌بندی کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های مرتبط با ویدیو در One UI، حذف صدای هوش مصنوعی در گالری است که به شما این امکان را می‌دهد تا صدای برخی از صداهای موجود در ویدیوها را پس از ضبط کاهش دهید. شما می‌توانید صدای گفتار، موسیقی، باد، طبیعت، جمعیت و نویز را تنظیم کنید.

کیفیت ویدیوها

دوربین اصلی گلکسی S25+ ویدیوهای 4K بسیار عالی ضبط می‌کند. این ویدیوها تیز و دقیق هستند، دامنه دینامیک وسیعی دارند و رنگ‌ها جذاب و طبیعی به‌نظر می‌رسند. کیفیت ویدیوها به راحتی از استانداردهای پرچمدارها پشتیبانی می‌کند.

زوم دیجیتال 2x

کیفیت ویدیوها در زوم دیجیتال 2x همچنان عالی باقی می‌ماند و به‌نظر می‌رسد که سامسونگ توانسته است قسمت “بدون افت کیفیت” را به خوبی پیاده‌سازی کند.

دوربین 3x

دوربین زوم 3x ویدیوهای دقیق و تیز ضبط می‌کند، با دامنه دینامیک خوب و رنگ‌های عالی. این ویدیوها به‌خوبی با دوربین اصلی هماهنگ هستند و از نظر کیفیت بسیار خوب عمل می‌کنند.

دوربین فوق عریض

ویدیوهای 4K ضبط‌شده با دوربین اولتراواید نیز بسیار خوب هستند (برای این نوع دوربین). رنگ‌ها خوب به نظر می‌رسند و با دوربین‌های دیگر به‌خوبی تطبیق دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + سه =